Websites voor het MKB

De meeste websites die ik maak zijn voor het MKB, hiervoor gebruik ik voornamelijk het CMS WordPress. Hierdoor kan de klant zelf eenvoudig (en gratis) de inhoud van de website beheren. Voornamelijk voor kleinere bedrijven werkt dit erg goed.

Naast mijn tientallen jaren ervaring met het bouwen van websites, is ook mijn expertise in WordPress jaren enorm gegroeid. Alles wat u maar kunt bedenken kan ik voor u realiseren, en dat snel en tegen een redelijke prijs. Wekt dit uw interesse? Lees dan verder, of neem direct contact met mij op.

Efficiënte Websites

Een website moet mooi zijn, begrijpelijk voor de bezoeker en voornamelijk efficiënt voor een bedrijf. Elke website heeft een doel, dit kan zijn conversie draaien, aanzetten tot actie of informatie verschaffen. Dit doel is het belangrijkste van het gehele project. Wat heeft u aan een website die niet het gewenste resultaat heeft?

Ik denk hier over na, en vraag u om mee te denken. Samen komen we tot de beste oplossing. U zorgt voor een helder doel, ik zorg voor het juiste middel. Dan heeft u binnen no-time een website waarmee uw doel wordt bereikt.

Werkwijze