Websites voor het MKB

De meeste websites die wij maken zijn voor het MKB, hiervoor gebruiken wij voornamelijk het CMS WordPress. Hierdoor kan de klant zelf eenvoudig (en gratis) de inhoud van de website beheren. Voornamelijk voor kleinere bedrijven werkt dit erg goed. Indien gewenst kunnen wij u hierbij helpen.
Naast onze tientallen jaren ervaring met het bouwen van websites, is ook onze expertise in WordPress de laatste jaren enorm gegroeid. Alles wat u maar kunt bedenken kunnen wij voor u realiseren, en dat snel en tegen een redelijke prijs. Wekt dit uw interesse? Lees dan verder, of neem direct contact met ons op.

Efficiënte Websites

Een website moet mooi zijn, begrijpelijk voor de bezoeker en voornamelijk efficiënt voor een bedrijf. Elke website heeft een doel, dit kan zijn conversie draaien, aanzetten tot actie of informatie verschaffen. Dit doel is het belangrijkste van het gehele project. Wat heeft u aan een website die niet het gewenste resultaat heeft?

Wij denken hier over na, wij vragen u om mee te denken. Samen komen we tot de beste oplossing. U zorgt voor een helder doel, wij zorgen voor het juiste middel. Dan heeft u binnen no-time een website waarmee uw doel wordt bereikt.

 

Werkwijze

NEEM CONTACT OP