Uw onderhoudsabonnement bevat:

(Klik op een onderdeel voor meer informatie)

    Meest gekozen    
  Basic Standaard Premium Premium+
  € 35 p/m € 50 p/m € 75 p/m € 100 p/m
Updates        
– regulier Maandelijks Maandelijks Wekelijks Wekelijks
– kritiek Binnen 24 uur Binnen 24 uur Binnen 24 uur Binnen 24 uur
Backups        
– Frequentie Maandelijks Dagelijks Dagelijks Uurlijks
– Lokaal opslag
– Remote opslag
– Terugzetten kostenloos
Monitoring        
– Bereikbaarheid
– Website terug online service
– 404 monitoring
– Mobiele bruikbaarheid
Support        
– Minimale Reactietijd 2 werkdagen 1 werkdag 24 uur 12 uur
– E-mail
– Telefoon / Whatsapp
– Buiten kantoortijden
Kosten        
  € 35 p/m € 50 p/m € 75 p/m € 100 p/m
  Basic Standaard Premium Premium+
    Meest gekozen    

Uw website altijd up-to-date

Het is belangrijk dat uw (WordPress) website altijd de laatste updates heeft. Dit zorgt voor een stabiele, veilige en snelle website. Maar wat houdt het updaten in? Blijft uw website wel naar wens werken zodra de update is toegepast? Een kleine wijziging kan al voor de nodige problemen zorgen. Wij nemen dit volledig voor u uit handen, we zorgen elke maand voor de updates en bij belangrijke updates voeren we deze binnen 24 uur uit. Na elke update testen wij altijd de functionaliteiten van uw website om er zeker van te zijn dat alles nog naar wens werkt.

Uw persoonlijke helpdesk

Soms heeft u een vraag over uw website of webshop. Wilt u weten hoe u afbeeldingen met een bepaald formaat kunt toevoegen of lukt het niet om uw promotie tekst op de juiste plek te plaatsen. Voor kleine en grote vragen kunt u ons altijd bellen, mailen of een WhatsApp bericht sturen. In veel gevallen kunnen we u binnen enkele minuten helpen en anders zoeken we het met plezier voor u uit!

Aanpassingen snel gedaan

Het kan voorkomen dat u net dat ene pijltje op uw website anders wilt hebben, of u slaagt er niet in om die mooie afbeelding goed in de tekst te plaatsen. Hier draaien wij de hand niet voor om en pakken dit voor u op. Kleine aanpassingen worden snel opgepakt, hierbij hanteren wij een fair-user beleid.  Aanpassingen welke op basis van nacalculatie worden gefactureerd zullen altijd vooraf met u worden afgestemd. 

Wij zijn uw Back-up

Ondanks alle voorzorgsmaatregelen kan het voorkomen dat een website technische problemen ondervindt met grote gevolgen. Mocht dit zich voordoen dan zorgen wij er voor dat met een back-up die dagelijks wordt gemaakt de gevolgen zo minimaal mogelijk zijn. Deze back-up zit standaard in uw onderhoudsabonnement.

Als een kluis

We horen het steeds vaker, websites die gehackt zijn of e-mails waarvan het wachtwoord toch iets te makkelijk was. De online veiligheid is een actueel topic. Wij helpen u graag om het zo moeilijk mogelijk te maken voor derden om inbreuk te plegen. Ons motto met beveiliging is “beter voorkomen dan genezen”.

Wij houden uw website in de gaten

Door onze op maat ingestelde tools houden wij uw website 24/7 in de gaten. Mocht de website off-line gaan kunnen we direct handelen, ook bij een extreem aantal bezoeken krijgen wij een melding omdat dit kan duiden op een DDoS aanval. Daarnaast zijn er diverse andere checks die wij geautomatiseerd uitvoeren om de kwaliteit en beschikbaarheid van uw website te garanderen.

Bij spoed handelen wij direct

Is uw website offline? Of heeft u een campagne lopen bij Google AdWords maar de pagina werkt niet meer? Wij pakken dit direct voor u op, we begrijpen dat uw website belangerijk is voor uw organisatie. Hoewel geen klant hetzelfde is willen wij voor al onze klanten zorgen voor een gewaarborgde zekerheid, en hiervoor handelen wij indien nodig direct.

En nog meer…

Ons onderhoudsabonnement gaat verder dan bovenstaande onderdelen. Wij doen graag een extra stap om onze bestaande klanten tevreden te houden. Ook voor vraagstukken zoals uw online marketing plan, social media aanpak of online strategie denken wij graag vrijblijvend met u mee.