Uw onderhoudsabonnement bevat:

(Klik op een onderdeel voor meer informatie)

    Meest gekozen    
  Basic Standaard Premium Premium+
  € 40 p/m € 55 p/m € 80 p/m € 110 p/m
Updates        
– regulier Maandelijks Maandelijks Wekelijks Wekelijks
– kritiek Binnen 24 uur Binnen 24 uur Binnen 24 uur Binnen 24 uur
Backups        
– Frequentie Maandelijks Dagelijks Dagelijks Uurlijks
– Lokaal opslag
– Remote opslag
– Terugzetten kostenloos
Monitoring        
– Bereikbaarheid
– Website terug online service
– 404 monitoring
– Mobiele bruikbaarheid
Support        
– Minimale Reactietijd 2 werkdagen 1 werkdag 24 uur 12 uur
– E-mail
– Telefoon / Whatsapp
– Buiten kantoortijden
Kosten        
  € 40 p/m € 55 p/m € 80 p/m € 110 p/m
  Basic Standaard Premium Premium+
    Meest gekozen    

Uw website altijd up-to-date

Het is belangrijk dat uw (WordPress) website altijd de laatste updates heeft. Dit zorgt voor een stabiele, veilige en snelle website. Maar wat houdt het updaten in? Blijft uw website wel naar wens werken zodra de update is toegepast? Een kleine wijziging kan al voor de nodige problemen zorgen. Ik neem dit volledig voor u uit handen en zorg elke maand voor de updates en bij belangrijke updates voer ik deze zelfs binnen 24 uur uit. Na elke update test ik altijd de functionaliteiten van uw website om er zeker van te zijn dat alles nog naar wens werkt.

Uw persoonlijke helpdesk

Soms heeft u een vraag over uw website of webshop. Wilt u weten hoe u afbeeldingen met een bepaald formaat kunt toevoegen of lukt het niet om uw promotie tekst op de juiste plek te plaatsen. Voor kleine en grote vragen kunt u mij altijd bellen, mailen of een WhatsApp bericht sturen. In veel gevallen kan ik u binnen enkele minuten helpen en anders zoeken we het met plezier voor u uit!

Aanpassingen snel gedaan

Het kan voorkomen dat u net dat ene pijltje op uw website anders wilt hebben, of u slaagt er niet in om die mooie afbeelding goed in de tekst te plaatsen. Hier draai ik de hand niet voor om en pak dit voor u op. Kleine aanpassingen worden snel opgepakt, hierbij hanteer ik een fair-user beleid. Aanpassingen welke op basis van nacalculatie worden gefactureerd zullen altijd vooraf met u worden afgestemd.

Ik ben uw Back-up

Ondanks alle voorzorgsmaatregelen kan het voorkomen dat een website technische problemen ondervindt met grote gevolgen. Mocht dit zich voordoen dan Zorg ik er voor dat met een back-up (die dagelijks wordt gemaakt) de gevolgen zo minimaal mogelijk zijn. Deze back-up zit standaard in uw onderhoudsabonnement.

Als een kluis

Ik hoor het steeds vaker, websites die gehackt zijn of e-mails waarvan het wachtwoord toch iets te makkelijk was. De online veiligheid is een actueel topic. Ik help u graag om het zo moeilijk mogelijk te maken voor derden om inbreuk te plegen. Mijn motto met beveiliging is “beter voorkomen dan genezen”.

Ik houdt uw website in de gaten

Door mijn op maat ingestelde tools houdt ik uw website 24/7 in de gaten. Mocht de website off-line gaan kan ik direct handelen, ook bij een extreem aantal bezoeken krijgen wij een melding omdat dit kan duiden op een DDoS aanval. Daarnaast zijn er diverse andere checks die ik geautomatiseerd uitvoer om de kwaliteit en beschikbaarheid van uw website te garanderen.

Bij spoed handel ik direct

Is uw website offline? Of heeft u een campagne lopen bij Google AdWords maar de pagina werkt niet meer? Ik pak dit direct voor u op, ik begrijp dat uw website belangrijk is voor uw organisatie. Hoewel geen klant hetzelfde is wol ik voor al mijn klanten zorgen voor een gewaarborgde zekerheid, en hiervoor handel ik indien nodig direct.

En nog meer…

Mijn onderhoudsabonnement gaat verder dan bovenstaande onderdelen. Ik doe graag een extra stap om mijn bestaande klanten tevreden te houden. Ook voor vraagstukken zoals uw online marketing plan, social media aanpak of online strategie denk ik graag vrijblijvend met u mee.